Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











johan96

johan96

Offline

En 28 år gammal kille från Halland, Kungsbacka Kommun
145XPMedlem sedan 21/12 2005, kl 13:01 Senaste besök 03/12 2007, kl 18:02



Presentation

2006. Jag kan ge dig masor av nyheter och svar om Nintendo grejor Hej hej mitt favorit konsol är Nintendo wii och till wii så har jag favorit spelet The legend of zelda twiligt princes jag gillar ockso Need for speed carbon till wii. Wii info. wii är skapat i Japan Nintendo i Japan har jobbat med Nintendo wii sedan Gamecube hade lansering. Ituru wata bor i Tokyo. Den som undrar hur många Nintendo fabriker det fins i sverige så kan jag seja att det finns en i hela sverige!. Wii och DS skapa en fantastisk jul 2006 för Nintendo två år efter sin lansering har det solt 1,7Milljoner DS. På två dar solde wii slut i hela Europa. hela 700,000exemplar inte illa. Det har solt 500,000 exeplar på Legend of Zelda Twillagt Princess. Wiiplay har solt 320,000 exemplar. Det har kommit en ny wii kanal som heter Everybody Vothes Channal du kan ladda ner den helt grattis när du vill och du kan rösta på olika saker ock kolla vem som liger närmast alla rätt och sådana grejer men du kan faktiskt kolla över hela världen om vem som är bra!. Det nyaste inom Mario sport Mario slam basketball och till Excite truck den blev en Februaris stora spel när den hadde relis!.

2007. Om du gillar pussel så kan du gilla Picross DS Sverige premiär på Fredag!. Diddy Kong Racing nu blir alla gamla Nintendo 64 spelare nostalgiska för att det nya  spelet är uppgraderat kan man säja det finns till DS och man kan spela online med  wi-fi connetcion med orginal musuk och banor. Bonde söker DS spelare på Harvest Moon DS ett kul spel för bondgårts intreserade i Havest Moon DS kan du känna på hur det är att vara bonde i ett fantasktit klasiker!. Mario Strikes chargde har release den 25 maj! det är en framgongsrikt spel med monga olika sparkar pasningar och mer. Nicole Kidman+Nintendo=Sant den kända skådespelaren Nicole Kidman som har spelatt i filmerna The Hours och Moulig Rouge erkänner att hon gillar också More Brain Traning på DS!!!. Och om du gillar Virtial consol så kommer det en Virtual Conslol vecka26 låt Kirby agera i Kirby´s Dream Course!. Kirby Mouse Attak har lanserats till ds för inte alls så lengesen!!!. Metroid Prime Pinball nu fins Samus som Pinbal kula the new ball game!. Sucsen wii har slott rekord!!!!!!!!!!!!!!!.

För mer info www.nintendo.se
Nintendo wii!!!!

Miamoto+Nintendo=Sant





Nintendo!





wii äger!!!


                NINTENDONINTENDO














<style>.ora:hover{color:white;background-color:orange}.blu:hover{color:white;background-color:dodgerblue}</style><center><div id='Artist' style='text-transform:uppercase;font:bold 13px verdana'><a class='ora' style='TEXT-DECORATION:NONE;display:block;width:320px;border:solid 2px orange;padding:2px' href="http://www.slack-time.com/music-videos/artists/Holly-Dolly.shtml">Holly Dolly</a><a class='blu' style='TEXT-DECORATION:NONE;display:block;width:320px;border:solid 2px dodgerblue;padding:2px' href="http://www.slack-time.com/music-videos/Dance-Music/Holly-Dolly/Dolly-Song.shtml" target="_blank">Dolly Song<embed type='application/x-mplayer2' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/' src='mms://stream.onet.pl/media.wsx?/teledyski_alternatywna/200609/64dbcb488b.wmv' width=300 height=260 autostart=true showpositioncontrols=0 volume=-20 showstatusbar='1'></embed></a></div><div id='Site' style='text-transform: uppercase;font:bold 13px verdana'><a class='ora' style='TEXT-DECORATION:NONE;display:block;width:320px;border:solid 2px orange;padding:2px' href="http://www.slack-time.com">Music Videos And Lyrics On Demand</a></div></center>


































































































Bäst just nu

På PC
wow
På Playstation 2
Midnait clubb 3
På Wii
Need for Speed carbo
På Game Boy
vet ej!
På Nintendo 64
Exite bicke
På GameCube
Legostar wars 2
På Nintendo DS
Mario kart DS
På TV
Motor sport
På Bio
Harry Potter 5
På Film
Casino Roiyle
På Nätet
www.fuska.nu
I Stereon
Metalicka och elvis
Bok
harry potter

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
21/12 2005, kl 13:01
Steam
-
Senast inloggad
03/12 2007, kl 18:02
Hemsida
-
Antal inloggningar
90
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-