Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Unknown_Paw

Unknown_Paw

Offline

En 32 år gammal kille från Västra Götaland, Annat Kommun
346XPMedlem sedan 02/09 2005, kl 13:41 Senaste besök 17/01 2011, kl 19:41



Presentation

Bakgrund till mitt medlemskap på fuska.nu:

Det hela började med att jag skapade ett konto, andreasw år 2003, skrax efter att sidan hade gjorts om (version 3?).
Jag var (var?) en liten slyngel som var otålig och aldrig orkade vänta så jag tyckte att fusk var ett enkelt sätt att slippa vänta.
Nu mera så tycker jag att det oftast är värt att vänta eftersom man får mer ut av tiden, om nu inte fusket självt skulle göra saker som att automatiskt stänga av instruktioner *harklar sig och hänvisar till The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time*, hade jag funnit ett sådant fusk idag så hade jag vart nöjd, men icke..

I vilket fall så raderade jag det kontot, tror jag, för jag har inga upgifter kvar, antagligen efter insidenten med att någon klasskamrat knyckte mitt lösenord och använde mitt konto för att trolla admin och vice-admin, jag och en till av mina vänner råkade ut för detta. Det var inte det att vi hade dåliga lösenord, utan det att lärarna hade lösenorden förvarade i en något så när enkelt åtkomlig bok, vi var ca 14 år gamla, vi använde våra skollösenord.

Numera är jag inte aktiv på något forum eller någon hemsida, jag valsar omkring på nätet för att finna intressanta artiklar om vetenskapliga ämnen, historiska ämnen eller dylikt.

Jag spelar inte lika mycket längre heller, mestadels därför att jag inte tycker att det kommit ut några spel som intresserat mig..
Zelda spelen är bra, de Final Fantasy spelen jag spelat är roliga (1-6 på olika emulatorer, 7 på pc och ps1, 8 och 9 på ps 1).

Bäst just nu

På PC
Tetris
På Game Boy
Zelda
På GameCube
Zelda
På Nätet
Wikipedia
I Stereon
Vivaldi
Bok
Bibeln

Information

Riktigt namn
Andreas
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
02/09 2005, kl 13:41
Steam
-
Senast inloggad
17/01 2011, kl 19:41
Hemsida
-
Antal inloggningar
154
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-