Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Simount

Simount

Offline

En 26 år gammal kille från Kalmar, Växjö Kommun
65XPMedlem sedan 18/05 2005, kl 17:32 Senaste besök 29/03 2006, kl 20:48Presentation


Mouhahahahahaha!!!Fakta om mig

Tjo alla fuskare. Jag heter Simon Thörnblad är 12 år gammal och har PC (ganska självklart...) och Xbox. Jag spelar mest Warcraft lll och spelar med min klan WCDK. Liten men snäll klan. På fritiden spelar jag fotboll me mitt lag/kompisar. Jag vill helst av allt ha World Of Warcraft. Men min pappa förbjuder mig för månads avgiften på 100 kr:(. Jag spelar mest Roll spel och Strategi spel. Mest om magier och annat skoj.
Mitt motto är: Ålder spelar ingen roll, kunskapen räknas.


PCGamer

Jag premunerar på PCgamer och får läsa om en massa roliga spel som har kommit och kommer. Har även en special som är en guide till Warcraft lll Reign Of Chaos på 28 sidor. Det är nästan bara om uppdrag som jag redan har klarat på alla nivåer och är fett tråkiga nu. Börja premunera PCGamrer äger och du får minst 10 demos  varje månad plus en massa filmer, moddar och sharewares.


Låtar


Green Day Boulevard of Broken Dreams. Den e så avkopplande.

Green Day American Idiot. Den är snabb och bra, precis som jag^^(skämtar)

Green Day Holliday. Jag gillar den skit overkliga videon^^. Och att dom skriker HEY! så ofta.

Ana We Are. Den är ganska avkopplande med bra referäng, en låt som passar mig när jag vill ha det lugnt.

Zdob si Zdub Boonika Bate Doba. Moldaviens låt i Melodifestivalen. Han har så rolig röst och jag gillar texten. Han ser cool ut när han sjunger.

The Ring Goes South. En av mina älskling låtar. Perfekt för roll spel som Diablo som är ganska likt Sagan om Ringen. Man lever sig in i spelet och känslan blir obeskrivlig.


Sport

Jag har träningar tre gånger och 2-3 matcher i veckan eftersom vi spelar i två serier:) . Men oftast så blir en träning till match. Jag spelar oftast vänster mittfältare som också är min favorit position. Vi vinner dom flesta matcher och en kille i vårt lag gör i snitt ett Hat Trick per match. Han gjorde 5 i en så det jämnar ut sig när han bara gör 1.


WCDK Min Klan

WCDK är min klan och för som vet mer om Warcraft på internet spelas det mest 2vs2 (ladder) 3vs3 4vs4, Europe Risk, Battle For Middle Earth 6.4 och ibland spelar vi också Run Kitty Run. Vår bästa Battle For Middle Earth spelare flyttade till FoTr klanen, som är grymt bra på det. Men han sa ganska snart till mig att han nästan hatade alla och sa att han skulle byta tillbaks till vår klan när vi var online oftare. Sen gick han konstigt nog till klanen LoTn som är den bästa Battle For Middle Earth klanen(enligt min klanledare) men där hatade han alla utom en. Nu är han tillbaks i vår klan igen men det blev bråk mellan min klanledare och några andra viktiga killar. Jag spelar Battle For Middle Earth i min klan och jag är Rohan där. Har alltid älskat Rohirrim:) . Det är högt tempo i vårt spelande och starten är vikitgast. Helst ska du kunna spela med många hjältar (styrde 14 hjältar en gång själv) och vara snabb och veta vilka magier som passar. För er som är ganska bra på Warcraft lll Reign Of Chaos och vill gå med i en klan viska till min account Simount*. Klanledaren är dansk och vi har även killar från Spanien, Frankrike, Italien, Tjeckien och Ukraina. Vi har även en klan hemsida som är http://www.wcdk2005.tk/. Den är ännu inte klar och hemsidan har gjorts om många gånger. Vi är runt 50 st i klanen och vi får in mer och mer medlemar hela tiden. Jag har varit med i klanen i cirka 3 månader och det har bara blivit ett bråk. Det blev bråk om deras ranknigar, och min ledare höjde ens rankning så en annan med hög inte skulle bli sur. Sen ville en bra kompis till mig inte ha med en kille i klanen så han stack. En killa som heter Raffnix gillar inte oss och vill ha bråk. Han snodde vår kille men sedan pratade han med ledaren om saken. Sedan kom han tillbaks med 4 andra bra spelare:) . Så där stog Raffnix med lång näsaBästa spel jag spelar och har spelat
Warcraft III Reign of Chaos
Mitt favorit spel lätt. Jag har klarat alla uppdrag på Normal och Hard. Tog väldigt länge att klara allt på Hard men jag ville ändå testa mig själv. Nu blir det endast internet spelande där jag för det mesta spelar Battle For Middle Earth 6.4. För det mesta spelar jag som Rohan med Rohan med Rohirrim som slaktar Mordor. Theoden har endast bra magier och Eowyn med sitt älskade Slow, som slaktar hjältar tillsammans med Theodens Storm Bolt. Jag använder den efter slaget då dom drar tillbaks sina trupper, och hjälten blir helt ensam mot mig. Jag gilalr också att spela med Brödrasakpet för då får jag styra bara hjältar som jag gillar. Och efter någon timma (om mina motståndare är bra) så brukar jag kalla ditt alla spökerna som kan slåss för mig:) . Dom är skit snabba och slaktar alla. Gandalf är väldigt viktig med sin aura för annars skulle jag inte ha någon mana kvar för magier, och mina hjältar skulle dö:( Sedan brukar jag förstöra ringen med Frodo så hela Mordor förstörs och sedan blir det tråkigt.....
En sak jag absolut inte gillar är att möta våran bästa BFME spelare när han är Nazgulerna och jag är Brödraskapet. Han är grymt bra med dom och brukar oftast slakta Aragorn/Gandalf ganska tidigt. En gång när jag gömde mig i Minas Thrith med Brödraskapet såg jag att en av Mordors hjältar sprang runt utanför. Jag var tillräckligt dum och sprang ut och kastade en Storm Bolt med Gimli så han blev knockad. Nazgulera hoppade fram ur mörket och jag försökte fly. Han kastade en hammare på Aragorn och sövde Sam så döda han först Aragorn och sedan Sam så stod jag där utan någon helare.....


Splinter Cell Chaos Theory
Splinter Cell är ett roligt spel för jag har alltid gillat smyga spel. Det absolut bästa är känslan när man tar 5 vaker i samma rum (ibland typ 1 meter ifrån varandra) utan att nån märker det. Jag och min bästa kompis har klarat träningen, första banan, andra och fjärde. Tredje banan som jag kallar Hitlers Bunkar är fett tråkig för vi vet inte vart man ska. Jag är just nu på Single Player på 8:e /9:e banan och nu möter jag typ små helikoptrar med kulsprutor. Jag vet inte vart man ska men jag glömmer ju alltid använda kartan:( . Har kört tror jag iallafall halva banan ungefär på Hitlers Bunker själv med 2 kontroller. Inte så svårt men jobbigt med kameror.


Halo 2
Jag och min kompis brukar också spela Halo2. Oftast den andra banan på svåraste nivån. Min taktik är att slå ner din Sergeant och låta dom skjuta på honom hela tiden eftersom han är odödlig. Vi brukar även springa allt vi kan tillbaka tills starten efter en stund och låta han bli mobbad av alla motståndare. Sen leker vi en stund vid eldarna och sen när dom är Hunters har kommit dit, så sprinegr vi dit man ska. Tyvärr så jagar ju alltid Hunters en så vi har kommit på en sak. Spring först förbi porten (som dom kom igenom) och sedan klämmer ni er in på varsin sida. När dom kommer bara börja skjuta eftersom dom kommer försöka slå er om ni sitter tillräckligt nära så kan ni skuta på dom hela tiden. Sikta på deras bröst, på det orange stället där dör dom välidgt fort. Sen kommer det typ 10 Snipers som vi inte har kommit förbi eftersom dom man dör på 1 skott oftast. Nu kan jag itne köra det längre för mitt xbox är skit konstigt. Jag kan bara köra SCCT men jag ska väl köpa xbox 360 lr vad det fan heter. Om jag minns rätt så kostar väl Xbox Live 100 kr i månaden och 600 kr att fixa. Mycket hellre skulle jag fixa World of Warcraft.


Diablo II Lord of Detsruction
Jag spelar tyvärr inte Diablo längre men gjorde det ganska mycket innan. Jag var mest framgångsrik med min Paladin på lvl 88 med bara unika föremål. Tyvärr ahde jag ungefär endast 4 i cold resistance så jag dog ganska enkelt. Sen överförde jag en massa Small Charms med + resistance. Min Salvation aura som var runt lvl 10 på grund av mina plus poäng var väldigt populär speciellt bland alla dessa Sorceress. Hade en hyfsat bra Meteor Sorceress också men jag fick alldrig hjälp av nån med Hell, så jag kom alldrig längre än till Akt II :( .Hade en bra Hurricane Druid med hela Aldurs setet. Han blev lvl 87 sen började jag på min Paladin.


Runescape
Har jag gjort 2 st gubbar. Den ena blev en Närstrids kämpe som var ganska bra. Jag ahde spelat x antal hundra timmar och hade allt det bästa man kunde få. Jag blev hackad och hackern tog alla mina saker. Jag slutade spela och gav mitt konto till en kompis, sog jag hade hjälp grymt mycket. Något halv år senare bestämda jag mig för att börja spela igen, och jag började att göra en Bågskytt. När jag hade spelat cirka 50 timmar insåg jag att alla mina pengar går åt mina pilar. Då bestämde jag mig för att bli en magiker istället, och det gick mycket bättre. Jag slaktade allt och alla och körde ända tills jag bara skulle slakta en drake. Jag tränade i ungefär i 30 minuter med en av mina bästa magier, så jag skulle få snabbare experience. Senare när jag skulle gå och handla mer runor för 10 gången insåg ja att jag hade spenderat cirka 50.000 på en sorts runa..... Då bestämda jag mig för att bli en närstrids kämpe igen. för dom behöver inte spendera en massa guld så en attack skulle bli bra, tänkte jag. Jag var ju hyfsat dum och stressad och glömde alla priser på Svärd, Rustningar, Hjälmar, Sköldar, Amuletter, Ringar, Magiska Drycker som ger mer styrka och Maten. Bara utrustningen kostade runt 300.000gp och jag kunde göra mina magiska drycker själv, som tur var. Maten fick jag också köpa för summor med x antal nollor efter...... Sen slutade jag spela och gick tillbaks till gamla ljuvilga magiska Blizzard spelen.........


Vad jag längtar efter...


BingoLotto
Snart ska mitt fotbolls lag åka till Göteborg och vara med i Bingo Lottos Säsongs Avsluting. Vi har sålt så många Bingo Lotter genom åren så nu får vi åka ditt. Vi får gratis bussresa (som annars ungefär kostar 10.000kr för privatbuss) och cirka 10 gratis hotellrum. Vi får vara med i TV över hela Sverige. Undrar vad som händer om jag skriker ut svordomar under direkt sändningen.......Gulp! vågar inte ens tänka på det.


World Of Warcraft
Det absolut perfekta spelet för mig. Ett roll spel med magier, underbar grafik 600.000 andra spelare att spela med, man kan kontrollera naturen, jaga odjur, lira Player vs Player, gå med i klaner/leda klaner, lönnmörda saker, utföra uppdrag. Detta skulle säkert ta många år innan jag skulle tröttna på det och det finns ju helt sjukt nästan 3.000 uppdrag. Frestelsen är oemoståndlig och jag måste bara ha det. Tyvärr har min pappa förbjudit mig för månads avgiften på 100kr..... Han skulle nog döda mig om jag fixade det. Och ännu en stor frestelse. Guiden. En guide på 600 sidor om spelet. Jag älskar att läsa guider och lära mig saker.
Blizzard

Varför tröttnar jag egentligen alldrig på Blizzard spelen? Blizzard's roll spel har en väldigt unik sak. Att bygga en karaktär. på Diablo t.e.x finns det 7 olika karaktärer och en amssa olika sätt att bygga dom på. Jag älskar att se en Druids storm och en Sorceress kalla ner en Meteor från himmelen. Jag älskar att kunna slå super snabbt med en Assasin och Paladiner. Jag älskar alla dessa auror med Paladiner och alla krigs rop med Barbarer. det finns bara två karaktärer jag inte gillar....... Just det, Necromacer och Amazon. Domma är svår byggda och en Amazon kräver allt. Med en Necromancer tvingas man öka ens mana jätte mycket i början, medan man dör jätte enkelt. Och vad är nu så unikt med Warcraft III Reign Of Chaos? Svaret är: Filmerna och dessa enorma krig. Det absolut bästa är att klara ett uppdrag, och sedan bara luta sig bakåt och njuta av filmen. Blizzard är kända för deras Film Sekvenser och det är fullständigt rätt. Man blir tillfångatagen av filmerna och man vill se mer och mer. Man vill se hela historien genom alla uppdrag. På internet, varför tröttnar jag alldrig på Battle For Middle Earth? Dessa krig och detaljer t.e.x som att Aragorn kan öppna Mordors portar är en tilldragelse. jag tröttnar alldrig och att bara när Mordor anfaller Minas Thrith, så burkar jag komma med hela Rohirrim bakifrån och slakta deras båg skyttar. Det är en skön känsla att göra så Rohirrim blåser i hornet och man anfaller. Att förstöra ringen med Frodo och se en kort film där man ser när Mordor förstörs är en skönt. Jag ler och berömmer mig själv och lutar mig bakåt i stolen. Men en sak har alla båda Diablo II och Warcraft III gemensamt. Musiken. Musiken är ibland lugnande och perfekt. Ibland när man anfaller blir den mer streesande och så blir även jag, som gör att jag spelar bättre. Rösterna i båda spelen är också perfekta, och så är även ljud effekterna. Och World Of Warcraft är u en blanding av båda spelen. Alltså för mig måste World of Warcraft vara det pefekta spelet för gamers med samma spelsmak som jag har. En annan sak alla Blizzard's spel har, är att dom är perfekt balancerade. Om man tar t.e.x Age Of Empires II. Bygg 50 elefanter och du har vunnit. Denna taktiken funkar inte i Warcraft, eftersom det finns så många magier. Alla enhter kan kontra andra enheter. Allt beror på spelaren, inte laget man spelar med. Och med Warcraft följer det även emd en Editor, som gör att man kan skapa banor. Det är så dessa Battle For Middle Earth m.m har kommit till. Och det gör speltiden ännu längre, eftersom det skapas mer och mer banor hela tiden. En annan sak med Warcraft är att på internet är det helt fuskfritt. Jag trodde att en fuskade men jag var en n00b då och jag ahde fel.


Varför spelar man om man blir sur?


Jag har alldrig förstått detta. Om man blir så sur så ofta som många blir på t.e.x Counter Strike när man blir dödad brukar jag bli skit sur. Varför fortsätter man? Varför fortsätter man när det kallar fram så mycket ilska ur sig själv? Är det för man vill ha hämnd? Även om det laggar och jag är sur så fortsätter jag ofta. Jag vet inte varför... Det är en gamers liv.......Älska det :). Men på Warcraft.... Blir jag sur ofta.....Hmm jag förlorar sällan ju..... Men även om jag förlorar alla hjältar med Brödrasakpet blir jag bara lite småsur. Det som gör mig sur är andra spelare. Dessa franska pojkar som itne kan öppna portar eller tala engelska så man kan förklara för dom. Dessa laggers och n00b som alldrig har spelat förut. Om Rohan leftar tar en n00b och rushar med alla hans bönder mot Isengard med 10 i taget....Detta gör mig arg eftersom jag måste dra tillbaka alla soldater som alla dessa n00bs anfaller vid fel ställe och vid fel tidpunkt. Warcraft är skicklighet, kunskap, snabbhet och smarthet. Alltför många har inte detta och det gör mig skit sur. Men även jag var sån en gång......Alla har varit n00bs en gång.....Även jag är en n00b för vissa.......Jag är bra för en del, dålig för en del, skit bra för en del, skit dålig för en del.......Många tycker olika saker om mig........Men en sak kan jag iallafall säga till dom bästa killarna som retar mig(lol har hätn en gång av 1000 typ)jag är inte en leaver.....Men att en leftar kan vara bra ibland...Om en n00b leftar blir det oftast vägen till framgång. Det är lätt för mig att styra Rohan och Brödra skapet men inte Brödra skapet och Rohan...Jag vet inte varför men det går bara inte. Jag måste få en rba start med Rohan. Jag är alltför van vid det. Brödraskapet är alldrig försent att bli bra med, men med Rohan...Om Rohirrim och alla Rohans hjältar dör ibörjan så blir det bara piss kvar....Små bönder som sprinegr runt. Isengards Uruk hais är dubbelt så många och starka. Och Rohan är deras första motståndare. och med en n00b på Fangorn Forest så går det bara inte. Det gör mig sur och jag och mina klan kompisar skriker och börjar snacka skit. Gondor kan iten hjälpa mig eftersom han måste hålla floden med Dol amroth. Brödraskapet är dåliga mot många Uruk Hai's. Dom är snabbare och starkare än Mordor orcer och Saruman och Ugluk är alltför starka. ibland kan jag få hjälp från Dol Amroth med fotast räcker det inte eftersom det finns 2 vägar att försvare och jag är bara ett lag med små bönder. Rohirrim använder jag sällan mot Isengard för dom slaktar faktiskt Rohirrim. Fangorn Forest med alla sina enter och alver är rba mot Isengard, men sämre mot Mordor. Om Gondor förlorar floden och jag belägrar Isengard blir det problem. Då är ondskan lös och kan röra sig vart dom vill. Man vet alldrig vart dom kommer slå till men oftast blir det Fangorn. Om inte Isengard är fritt så befriar Mordor Isengard först. Men Enterna är starka som gör mig glad eftersom det tar en stund för all ondska att ta sig förbi dom. Spännigen stiger och så gör äen pressen. Jag blir stressad men oftast så har jag cirka 50 hästar och Gondor och Dol amroth och Brödraskapet kommer dit. Men om Fangorn dör....så brukar jag inte bli sur. Det tar tid för Ondskan att segra.... Eftersom 6.4 är så balancerad jämfört med innan då dom onda alltid vann. Nu vinner nog goda oftare, iallafall när jag spelar. Men alltför många gånger leftar spelare på grund av att förlora en hjälte, eller att bara helt enkelt ha n00bs som Allierade. Men vad som lugnar mig är att blåsa i hornet...Ljudet är underbart medan jag ser Rohirrim rusa mot Mordor och slakta dom. All min ilska försvinner då och jag blir lugn och då går allt mycket lättare. Jag blir en mer Teamwork och vi pratar sönder om vad vi sak göra. Men vad som gör mig mest arg är.....Om Brödraskapet dör. Aragorn som kan kalla dit spökerna som är nästan övermäktiga. Men framför allt.......Frodo. Han är den absolut mäktigaste hjälten och alltför många använder honom inte. Han kan förstöra hela Mordor och Minas Morgul själv. han är en bra kämpe med sin Frost Nova. Men att använda honom innebär också risken att dom får ringen, återuppliver Saruon och ondskan är där. Men ofta blir det så att Sauron inte andvänds.

Rankningar på hjältar i Battle For Middle Earth


1.Frodo=Frost Nove, The One Ring
2.Aragorn=Rejuvunation, ABillity att kalla Spökerna
3.Gandalf=´Mana rene aura, Chain Lighting,Frost nova
4.Theoden=Storm Bolt, Vampic Aura, Holy Light
5.Gimli=Thunder Clap, Storm Bolt
6.Åttonde Nazgulen=Storm Bolt
7.Gollum=War Stomp, evig Osynlighet
8.Shelob=Ensnare
9.Sjunde och Nionde Nazgulen=Thunder Clap, War Stomp
10.Peregrin Toke=Chain Lighting, Sleep

Lycka till med ditt spelande och ditt liv. Älska ditt gamer liv.


Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!Slut!


Antal tecken Använda 20.000 Simount

Bäst just nu

På PC
Warcaft
På Xbox
Halo 2
På TV
Simpsons
På Bio
Star Wars III
På Film
LoTR-III RoTK
På Nätet
FreeWebs.com
I Stereon
Conquering America
Bok
jag läser aldrig...

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
18/05 2005, kl 17:32
Steam
-
Senast inloggad
29/03 2006, kl 20:48
Hemsida
-
Antal inloggningar
43
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-