Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSyskon

Syskon

Offline

En 25 år gammal tjej från Stockholm, Haninge Kommun, Haninge
125XPMedlem sedan 26/06 2007, kl 19:21 Senaste besök 18/06 2008, kl 19:58Presentation

Narnia är så underbart med dess historia och varelser. Med Aslan som kung och barn från vår värld är Narnia ett forrtsatt vackert och fridfullt land. Ingen mytologi har undkommit C:S: Lewis fantastiska böcker.

Det hela börjar när Lucy, den yngsta av syskonen Pevensie, hittar en magisk garderob. Hon går nyfiket in i garderoben, omedveten om att där väntas spännande äventyr. Hon ser en underbar snöklädd skog och vill genast visa det för hennes syskon Peter, Susan och Edmund. Ingen tror henne såklart. Vem skulle tro att det fanns en magisk värld i ett klädskåp? Men Lucy visste vad hon hade sett och att det inte var påhittat.
  Men en dag blev barnen tvungna att gömma sig för hembiträdet. Det enda gömstället nära till hands var garderoben. Dom går längre och längre bak och förväntar sig känna garderobens baksida. Men istället känner dom något vasst, och deras strumpor har blivit blöta av något på marken. Det stickiga var granar och det blöta var snö. Dom hade kommit till Narnia.
  Där får dom träffa Aslan, kung av Narnia. Han ber om deras hjälp att rädda landet från en ond häxa, den vita häxan Jadis. För en profetia säger:

    När Adams barn en gång målet har nått
    Och bestigit tronen i Paravels slott
    Är den onda tiden ett minne blott

Aslan behövde barnen och deras styrkor i kriget. Lucys dryck, den dryck som kunde läka vilket sår som helst. Edmunds rättrådighet, den rättrådighet som senare skulle skriva Narnias lagar. Susans bågskytte, den som alltid träffade sitt mål. Peters styrka, den styrka som behövdes för att strida mot häxan.


PS:Vi kanske skriver på olika sätt ibland,för vi är ju syskon!!............................Runescape........................... äger............inte!!

Bäst just nu

På PC
Sims 2
På Playstation
Ctr
På Playstation 2
Guitarr Hero III
På Game Boy
Pokémon
På TV
Simpsons
På Bio
10.000 bc
På Film
Narnia
På Nätet
www.towerdefence.net
I Stereon
Bandit 103.6
Bok
Narnia!!! <3

Information

Riktigt namn
Sarah o Kevin
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
26/06 2007, kl 19:21
Steam
-
Senast inloggad
18/06 2008, kl 19:58
Hemsida
?
Antal inloggningar
39
Origin
-
Xbox Live
Örka Xböx
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-