Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

oskarh01

oskarh01

Offline

En 18 år gammal kille från Stockholm, Stockholm Kommun, vasastan nära vasaparken
831XPMedlem sedan 14/06 2009, kl 16:25 Senaste besök 14/01 2013, kl 14:33Presentation

http://www.fuska.nu/klubbar/forum/for...
om du gillar pokemon och vill ha ett äkta fusk skicka ett pm

...####....#.......#....#.....#...
...#..........##...##....#....#....
...#..........#.#.#.#....#...#.....
...#..........#..#...#....#..#......
...####....#.......#....##........
...#..........#.......#....#..#......
...#..........#.......#....#...#.....
...#..........#.......#....#....#....
...####....#.......#....#.....#...
Emot_mobbning_klubben
[/

 

pokemon words klubb märke!

**** ****
****** ******
******** **********
********
********************************
*********
******************************
******
********************************
***
*********************************
*************************************
****************
**********************
***************
************************
**************
*************************
**************************************
*****************
*********************
****************************************
****************************************
**************************************
*************************************
************************************
**********************************
********************************
****************************
*************************
********************
*************** Gjort av squtile44Gå med nu i Pokemon_Word!

....OO
..O....O
O........O
O........O
..O....O
....OO    RANGE

Annoying_Orange_Klubben 
luigi kommer här!

############
############
############
############
############
############
############
############
############
############
############
############
############
############
############
Om du har ett slutet sinne för nya och mer kraftfulla sätt att skydda dig själv på gatan, sluta att läsa just nu!

Fortfarande med mig?

Bra.

Nu, när jag har nämnt, vet du oss som de killar som har publicerat några ... ahem ... kontroversiella program innan nu.

För att bara nämna några här, vi publicerat allt från Kevin O\\\'Hagan s Special Forces Secrets (avslöja hemligheter av några av världens bästa specialstyrkor) ... även Jimmy Davison s \\\"förbjudna\\\" jiu-jitsu metoder.

Men detta är en helt annan match ...

Jo, uppriktigt sagt, säger att detta \\\"BRITS!\\\" vad du tycker du vet om kampsport ... och kommer att ersätta vad du tror du vet med en helt ny paradigm.

Låt mig presentera dig för Master Paul Bowman ... en kille som kan mycket väl för alltid förändra hur du ser på kampsport, slående och ta på mycket större motståndare på gatan - i själva verket Master Paul kan förändra ditt sätt att \\\"träff\\\" motståndare, rånare och översittare alla tillsammans!

Du förstår, på bara 5ft 3inches (och ca 11 sten eller så - om detta) - när Paulus började lära kampsporter han snabbt insåg att han var på ett stort underläge mot de flesta andra kampsportare och din genomsnittliga kille på gatan \\\".

Den verkliga frågan var ... vad skulle han göra åt det?

Hur skulle han vända på den \\\"stora grabbarna\\\" ... neutralisera dem även om de var långt större och starkare, långt elakare, och långt \\\"elakare\\\" än han någonsin skulle bli?

Bra fråga.

Faktum är att Paulus ursprungligen försökte att \\\"upptäcka\\\" hemligheten till att slå tuffare och större \\\"dåliga åsna\\\" genom traditionell Karate - men det var inte förrän han började träna under så kallade \\\"no touch\\\" metoder att han verkligen började slå betala -smuts .

\\\"Nej Touch\\\'...? Ja, det stämmer - \\\" nej touch \\\"!

Nu ... Jag är säker på att jag inte behöver berätta för dig hur man kan nå någon. Det är ganska enkelt (även om många människor även fortfarande få detta fel ...). Ja, handlar det om kontakt från dig på en del av kroppen på din motståndare .

Det är de \\\"vanliga\\\" sätt att åstadkomma någon, i alla fall ...

Men, visste inte att de flesta människor ... det finns en helt ny match där ute just nu - en helt ny paradigm om man så vill, med Master Paul i spetsen för det - för \\\"slående\\\" någon, och ta dem ut ur spelet - och det gör faktiskt inte involvera \\\"BERÖR\\\" dem alls!

Huh?

Visst ... jag gjorde varna dig. Öppna sinnen är nödvändiga innan du går vidare med detta.

Se, jag vet inte om dig, men om du är lik mig ... Du tror att du är jäkligt säker på att det inte finns så mycket att slående - det helt enkelt handlar om att träffa en del av din kropp mot en annan en del av din motståndares kropp!

Eller hur?

Så vad fan är detta \\\"nej touch\\\" om då? Säger vi att Master Paul faktiskt även berör inte sina motståndare ... men kan ändå klara av att faktiskt slå sina motståndare inte bara bort sina fötter ... men faktiskt slå ut dem helt?

Faktiskt, ja!

Om du säger till dig själv \\\"detta låter som dumheter för mig!\\\" - Så gå med i klubben. Det är vad vi trodde först också.

Vi var \\\"icke-troende\\\" också.

Tills vi bad om en demonstration. Tills vi såg det klart på riktigt \\\".

Se, vi var faktiskt där \\\"som det hände.\\\" Vi såg den jävla benen deformationszoner som mjukpapper (på killar som Paul demo\\\'d detta på). Och när de hade \\\"träff\\\" Paul (med inga händer) ... vi såg killarna \\\"tunga hängande ut som en högställd blond hade just breezed av i bikini.

Ja, hade Paul slagit dem rena ut ... utan att ens röra vid dem. I vissa fall skulle han vara nära dem (men aldrig beröring) för att få en knockout. Andra gånger han skulle vara bokstavligen meter bort ... och även om det tog ett tag att få den \\\"knockout\\\", effekten var lika förödande - och lika magiskt att titta på och skåda.

Det var då vi insåg makt ... ren, oförfalskad makt ... vad
Paulus har avslöjat för dig här.

Så, kom igen, vad i all världen händer här då?

Vi var så nyfikna som jag tror att du med detta. Precis vad som händer egentligen?

Nja, en gång Paulus hade fått sin start i traditionell Karate, sökte han ut för att upptäcka hur man \\\"upp sitt spel\\\" - i synnerhet är en sådan liten kille (kom ihåg att Paul är bara 5FT 3 Inches ) stöter på mycket större motståndare. Det är när Paulus såg in i hur han kunde få en \\\"otillbörlig fördel\\\" över hans fiender - och det är när han hittade rätt när han började forska dessa \\\"no-touch\\\" metoder, ursprungligen upptäcktes och \\\"låt ur påsen\\\" av ett hemlighetsfullt japansk mästare.

Paul slutligen då visste hur helt för att ta ut en stor, menar mutha \\\"... och ja, lika märkligt som det nu verkar ... utan att ens om så mycket som ett finger på honom!

Den \\\"hemliga\\\" ... avslöjade ...

Den \\\"hemliga\\\" är ganska enkel, faktiskt . Paul får sin egen kropp för att generera \\\"energi\\\" - energi som han sedan \\\"styr\\\" i nervsystemet hos sina motståndare. Hit rätt poäng med din energi ... så konstigt som det låter ... och \\\"avbryter nerven\\\" ska arbeta för att helt enkelt slå ut din angripare utan att ens röra honom .

I själva verket, även om det låter väldigt \\\"mystisk\\\", det är faktiskt allt ganska enkelt grejer (när någon ger dig den \\\"insider hemligheter\\\" om hur det här verkligen fungerar).

Det är ganska välkänt, till exempel att du kan skicka \\\"signaler\\\" till hjärnan som kan orsaka \\\"stopp\\\" i form av kroppens eget skydd. Och det är också ganska väl känt att det finns en förekomst av \\\"energi\\\" i kroppen. Detta fenomen är väl kända och dokumenterade hela kinesisk medicin, till exempel.

Du ser, det organ som består av meridianer - det är dessa \\\"kanaler\\\" av energi och blod som går genom allas kropp (och nej ... det spelar ingen roll hur stor och tuff som de är - alla har dessa \\\"meridianer\\\" oavsett vem de är och hur tätt-set och välmusklad de är).

Detta är inte någon falsk svammel. Bara ta akupunktur, till exempel. Vi vet alla att det är ganska mainstream och det kan vara mycket effektiv. Samma typ av sak här - du använder kroppens meridianer till stor effekt .

Vad Paul har gjort ... och gör om ... tar detta till en helt ny nivå .

Det ser ut och låter som något ur en science fiction-film - där hjälten har magiska superkrafter ! FÖRUTOM det här är väldigt, väldigt verkligt. Och detta är inte en film. Detta är den verkliga världen, där vad Paulus är beredd att lära dig kommer att göra dig till \\\"mannen på stan\\\" som alla andra rädslor när de ser dig i aktion med denna fantastiska \\\"no-touch\\\" material.

Paul nu reser runt i världen att \\\"lära\\\" hans \\\"saker \\\". Och har hyllad världen över för vad han undervisar här (och vad han beredd att lära dig också). Det borde tala om att Paul och hans \\\"hemligheter\\\" är mycket, mycket verklig.


... Jag var inte i närheten förberedd på demonstrationer av energi överföringar, ingen touch outs knock, bioelektriska kroppen polaritet och det enda jag hade hört talas om, Meridian trycket punkter på kroppen. Utan fråga Grandmaster Bowman besitter Martial Arts skicklighet, teknik och kunskap som man bara kunde hitta i stimmande templet. Eftersom jag tidigare europeisk mästare, jag är inte lätt imponerad men jag känner verkligen ödmjuk när jag bevittna några av Pauls kunskaper. Vissa är sinne blåser, förödande och otroligt effektivt.

5feet lång - Man Mountain Paul Bowman ser ganska anspråkslös och vanliga för förmodligen den mest dödliga kunnig man i hela Europa, bar none. Du måste se honom för att tro det, och även då du inte kommer att tro dina egna ögon och börjar ifrågasätta vad som verkligen är möjligt och vad som inte. \\\"Du vet vad du vet, du vet vad du inte vet, men du vet inte vad du inte vet!\\\"

Välkommen till vår värld! \\\"

Bäst just nu

På PC
inget spelar inte pc
På Wii
super smash bros....
På Game Boy
saphire
På Nintendo DS
heartgold
På TV
disney chanell
På Bio
...
På Film
...
På Nätet
youtube
I Stereon
Takida-You Learn
Bok
...

Information

Riktigt namn
oskar
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
14/06 2009, kl 16:25
Steam
-
Senast inloggad
14/01 2013, kl 14:33
Antal inloggningar
458
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-