Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTheFenderPla

TheFenderPla

Offline

En 22 år gammal kille från Stockholm, Stockholm Kommun
117XPMedlem sedan 05/03 2013, kl 16:56 Senaste besök 14/01 2014, kl 15:23Presentation

Tja allihopa! Jag är en kille från Stockholm som fyller 16 år i år. Är ny här men har varit medlem här för många år sen. Ska komma igång med forum och recensioner snart! Tycker det här är en mycket soft sida. Jag är väldigt film intresserad, har många favoritfilmer men några är Nyckeln till frihet, Gudfadern, The Departed, The Intouchables och många fler! Sen älskar jag även sport. Mina två favoritsporter är fotboll och skateboard.

Skateboard har varit en av mina största hobbies sedan jag var 7 år, har skejtat sedan dess och tagit pauser här och där. Men än idag skejtar jag och spelar fortfarande de gamla Tony Hawk spelen som jag växte upp med. Jag spelade mycket fotboll förut, och det gör jag än idag fast bara i skollaget. Mina favoritlag är Djurgården, Fulham, PSG och Bayern München. Sedan lyssnar jag och spelar mycket musik. Jag gillar skate punk väldigt mycket. Framförallt band som Bad Religion (nummer ett) och Rancid.

Trots allt är detta en spelsida. För tillfället brukar jag inte spela så mycket spel, men när jag spelar är det mest Fifa och Tony Hawk. De är mina favoritspel, sen älskar jag även Crazy Taxi och The Sims! I min spelsamling har jag endast fyllt i några spel jag äger, ska fylla i alla när jag orkar. Ni får gärna checka min YouTube kanal och soundcloud!

Youtube:

http://www.youtube.com/icebears4ever

Soundcloud:

http://soundcloud.com/ludvig-g-r

Bäst just nu

På PC
Tony Hawk spelen
På Playstation 2
Tony Hawk spelen
På Playstation 3
Fifa 13
På GameCube
Tony Hawk spelen
På PSP
Crazy Taxi
På TV
Fotboll
På Bio
Warm Bodies
På Film
För många...
I Stereon
Bad Religion
Bok
Da-vinci koden

Information

Riktigt namn
Ludvig
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
05/03 2013, kl 16:56
Steam
-
Senast inloggad
14/01 2014, kl 15:23
Antal inloggningar
36
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
icebears4ever
Nintendo Network ID
-