Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRubin

Rubin

Offline

En 27 år gammal kille från Norrbotten, Luleå Kommun, Luleå
24XPMedlem sedan 19/02 2011, kl 23:46 Senaste besök 16/08 2011, kl 17:26Presentation

Gillart: Xbox, musik, vänner, skola
Ogillart: att fuska och p12:or-->http://www.youtube.com/rowrubinstudios<--

När det gäller dem spel jag har så, om jag får säga det själv, tycker jag att jag är väldigt bra på dem. Inte som att jag suttit och tränat utan det är som bara så det blivit.
I Battlefield Bad Company 2 ligger jag på rank 36 för tillfället och jag har en Kill/Death Ratio på 1.37 tror jag. Jag hade nog varit högre rank om jag hade spelat hela tiden, men man måste ju ha ett liv ju! Den bästa Kill/Death Ration jag fått på EN match är 29 kills och 0 deaths. Min bästa match med hur mycket score jag fick utan att räkna pins och insignias var ca 5500 xp och då använde jag bara sniper och blev bästa spelare på servern. Jag fick 44 kills och dog 11 gånger och som sagt. Jag körde bara sniper. Finns foto bevis!
I Call Of Duty: Black Ops så tycker jag själv att jag är ganska bra. Jag ligger på 5:e prestige och har en K/D på 1.28. Samma sak där så tror jag att jag hade haft högre rank om jag spela hela tiden. Min bästa K/D på en match i Black Ops är 40 kills och 0 deaths. Hade lite tur och fick en chopper gunner i ett care package och sen hade jag chopper gunner som kill streak också. Men att ta sig till den andra chopper gunnern är ju åtminstone lite till utmaning. Min favorit match var när jag spela Capture The Flag på Summit och fick en quad. Hade tagit deras flagga och var på väg tillbaka när 4 av motståndarna sprang rakt på mig var av en hade flaggan. Jag sköt ner alla, tog tillbak våran flagga och sprang och scorea.
Det var mer om dem First-Person Shooters jag kör. Dem andra orkar jag inte bry mig lika mycket om.
Jag har en kanal på youtube där det finns klipp från Black Ops och den länken hittar du om du för musen mellan dem 2 pilarna som är på 2 ställen på sidan.


-->http://www.youtube.com/rowrubinstudios<--

Bäst just nu

På TV
How I Met Your Mothe
På Bio
Öhh..
På Film
Sherlock Holmes
På Nätet
Youtube
I Stereon
Bandit Rock
Bok
Harry Potter

Information

Riktigt namn
Robin
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
19/02 2011, kl 23:46
Steam
Har_Inget
Senast inloggad
16/08 2011, kl 17:26
Antal inloggningar
38
Origin
-
Xbox Live
RobbeBoy SWE
Skype
robbeboy
Playstation Network
Spelar_Inte_PS
Nintendo Network ID
-