Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inKlubb bild

Moderatorer - 4 medlemmar

 • Typ
  Spelklubb
 • Klubben startad
  21 dec 2004
 • Huvudansvarig
  Fuska-nu
 • Giltig till
  19 jan 2038
 • Slogan
  "Moderatorer - en moderatorig klubb"
Presentation

Moderatorer
Klubben för Fuska.nu:s representanter


Denna klubb är endast till för de medlemmar som representerar Fuska.nu, dvs sidans administratörer, spelmoderatora och forummoderatora. Det innefattar alltså inte de personer vars moderatorskap endast sträcker sig över enskilda klubbar.

Därmed vill vi klargöra att ingen annan, kommer komma att bli medlem i denna klubb. Det är med andra ord, i detta fall, helt och hållet meningslöst att ens ansöka om ett medlemskap.


Information

Vad är en fusk-/forumansvarig och fusk-/forummoderator?
Dessa är personer som frivilligt hjälper till med att sköta om sidan. De sköter bl.a. om forumet (forumansvarig och forummoderatora), och ser till att sidans regler följs. Om regler skulle brytas, har dessa rätt till att censurera det material som enligt reglerna inte tillåts, och därav kan åtgärder som att straffa regelbrytaren med minus en summa XP förekomma.

Dessa har även administrativa möjligheter inom Fuska.nu:s fusk och speltestlager (spelansvarig och spelmoderator), d.v.s. möjligheten att plocka bort och censurera fusk och tester i efterhand, om innehållet vid senare tillfällen skulle visa sig vara olämpligt eller regelbrytande. I vissa situationer kan även tester tas bort om en medlem i fråga helt enkelt vill få sitt eget test bortplockat.
spelansvarig och spelmoderatora hjälper till med godkänning av både fusk, tester och spel som skickas in av olika medlemmar.


Vad är en forumansvarig/forummoderator
En forumansvarig är en ledare över de forummoderatora här på Fuska.nu. Denna ledare styr över forummoderatora och har en del funktioner som då inte forummoderatora har.
forumansvarign har samma arbetsområde som en forummoderator har, det enda som skiljer dem åt är att ledaren har en del andra administrativa funktioner som inte de ansvariga har.

En forummoderator hjälper till på sidan genom att ta hand om forumet, kollar runt så att allting står rätt till och ta hand om anmälda inlägg/trådar som bryter mot reglerna. En forummoderator har hand om allt som har med själva forumsektionen här på sidan.
[/färg]

Vad är en spelansvarig/spelmoderator?
En spelansvarig är en ledare över de spelmoderatora här på Fuska.nu. Denna ledare styr över spelmoderatora och har en del funktioner som då inte spelmoderatora har.
spelansvarign har samma arbetsområde som en spelmoderator har, det enda som skiljer dem åt är att ledaren har en del andra administrativa funktioner som inte de ansvariga har.

En spelmoderator hjälper till på sidan genom att validera fusk, speltester och spel. En spelmoderator har hand om allt som har med själva spelsektionen här på sidan.


Hur blir jag en spelmoderator/forummoderator?
Att bli spelmoderator eller forummoderator är oftast något som många vill och i vissa fall strävar efter, dessvärre är det endast ett fåtal av massan som väljs ut. Detta beror på att det hos dessa två krävs ett mycket stort ansvar, då man har en hel sida att sköta om. Därför spelar väldigt många faktorer in för att man skall anses tillräckligt lämpad för ett sådant uppdrag här på Fuska.nu.

För att få möjligheten att tillsättas som spelmoderator eller forummoderator ska du skicka in en ansökan till respektive sektions ledare. Ansökan ska förklara varför du anser dig själv platsa som ansvarig för området du söker. När vi sedan voterar om din ansökan utgår vi bland annat från följande:

• Tilltro och pålitlighet. Av en spelmoderator/forummoderator krävs en sådan på 100-procent.

• Överseende och kunskaper om sidan. Personen skall ha ett gott överseende på hur sidan fungerar och dyl. Därför bör personen även ha varit medlem ett tag.

• Den kapabla förmågan till att handskas och lösa situationer och problem. Vid problem som uppstår i forum eller mellan två eller fler medlemmar på annat sätt ska personen kunna delta som en neutral, men vägledande faktor. Därav krävs en viss mognad hos personen.


Vad gör ni i denna klubb?
Vi pratar helt enkelt om Fuska.nu och beslutar i vissa fall olika saker kring sajten och medlemmarna där.Sajtansvariga


Administratör
michael2004
DarknessSkyForumansvarig
ReservoirDog


Forummoderatorer
Goten_ssj3
MartinMilkSpelansvarig
Goten_ssj3


Spelmoderatorer
ReservoirDog


>>Kontakta_oss<<Copyright © Fuska.nu 2000-2015