Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



16-åring blev miljonär på Rocket League

24/06 -19 14:12 nozzelozze

nozzelozze

76 XP 2 inlägg

Rocket League lanserades 2015 av ett litet företag som hette “Psyonix”. Igår avgjordes VM i Rocket League som hölls i New Jersey. Vinnarna fick 200 000 dollar.

Men det har inte alltid varit så. Innan Rocket League fanns så fanns det en prequel till Rocket League som hette: Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Även kallat SARPBC (Sarp). Det kom ut 2008.

Det var samma koncept som Rocket League men det blev inte så populärt. Men det fanns ändå några som spelade det. Rocket League blev så populärt på grund av att det är väldigt enkelt att fatta. Det du behöver göra är att skjuta in bollen i mål. Det är även gratis att spela online om du spelar på Steam/PC.

En av de spelarna som spelade SARPBC var “Scrub killa”. Han var 6 år när han började spela. Nu är han alltså 16 år och blev miljonär tillsammans med sina lagkamrater i Rocket League VM. (NOF/FL-NET)



Källa: EuroGamer


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar