Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Spelautomaten Jack Hammer 2

24/07 -17 11:58 michael2004

michael2004 Administratör

240 XP 44 inlägg

[I] [U] [CENTER] [SPOILER] [IMG] [URL] [URL]text

Videosloten Jack Hammer 2 är en populär spelautomat med serietidningstema som lanserades under sommaren 2012 av den svenska spelutvecklaren NetEnt. Spelet är en uppföljare till sloten Jack Hammer som släpptes drygt två år tidigare – ett spel som enligt många är en av NetEnts bästa titlar någonsin.
Spelets huvudfigur, Jack Hammer, är en klassisk Marvel Comics-hjälte som introducerades i serietidningsvärlden i början av 90-talet. Handlingen i spelet är att Jack Hammer ska rädda staden från banditen Don Crabby och hans medkumpaner och befria den bedårande sångerskan ”Pearl”.
Layouten är givetvis präglad av de klassiska Marvel-tidningarna och dessutom adderas ytterligare ett lager till spelupplevelsens genom passande ljudeffekter och animationer.

[B]Wilds och freespins/[B]
Wildsymbolen i Jack Hammer 2 ersätter alla andra symboler i spelet (förutom free-spins symbolen) och kan därför ge dig en extra knuff när du är frustrerande nära att pricka rätt. Låt oss säga att du får två likadana symboler på en rad tillsammans med en wild-symbol. Wild-symbolen kommer då att automatiskt att bli en komplettering till de andra två symbolerna och ge dig en vinnande rad. Wild-symbolen utgörs av en röd explosionsruta med texten ”Wild”.
Om du hamnar i free spins-läget finns möjlighet att få så kallade ”Random Wilds”. Dessa kan dyka upp helt slumpmässigt på vilken rad som helst och har samma funktion som de vanliga wild-symbolerna.
Och på tal om free-spins-läget: detta aktiveras när du får fem eller fler free spin-symboler (den elektriska ålen) på ett snurr. Gratissnurren i Jack Hammer 2 delas ut enligt följande:
5 free spins-symboler = 10 free spins
6 free spins-symboler = 13 free spins
7 free spins-symboler = 16 free spins
8+ free spins-symboler = 20 free spins
Inte nog med att du kan få upp till 20 free spins – alla vinster från gratissnurr dubblas dessutom. Stora chanser till höga vinster med andra ord!

[B]Sticky win-symboler

En av de mest lockande funktionerna i Jack Hammer 2 är utan tvekan Stick win-symbolerna. Dessa aktiveras när du får en vinnande rad eller tre eller fler free spin-symboler. När detta sker kommer dina vinnande symboler att vara ”sticky” och stanna kvar, medan de övriga hjulen snurrar.
Hjulen rullar automatiskt på i Stick win-läget så länge du fortsätter att vinna. Om du har riktigt tur kan alltså hela spelplanen tillslut vara täckt med vinnande symboler och storvinsten är ett faktum!

Fler vinstchanser
Jack Hammer 2 har inte bara en snyggare layout och fler funktioner än sin föregångare – vinstchanserna är dessutom fler!
I spelet finns hela 99 sätt att vinna på, vilket får originalspelets 25 vinstlinjer att blekna i jämförelse. Om du vill kika närmare på exakt vilka typer av linjer som ger vinst klickar du på den gula knappen ”Vinsttabell” längst nere i spelets vänstra hörn.
Jack Hammer har en återbetalning på 97.10 %, vilket är relativt högt för en online spelautomat. Det innebär alltså att i snitt 97.10 kr av varje satsad hundralapp på spelet ges tillbaka i vinster.
Insatserna per snurr går att ställa in från €0.50 upp till hela €250. Maximalt kan du kamma hem otroliga 99 000 mynt – en vinst som få spelautomater utan en progressiv jackpot kan matcha.

Spelautomater som är baserade på seriefigurer
Utöver Jack Hammer 2 finns ett flertal alternativ för dig som vill snurra loss på spelautomater med Marvel-tema. Två exempel på populära slots som är inspirerade av klassiska serietidningsfigurer är:

Batman Slot – NYX Interactive/NextGen
Häng med läderlappen på ett nervkittlande äventyr i Gotham City och skydda stadens invånare från Joker och de andra skurkarna. Spelet finns tillgängligt för såväl desktop som mobil och erbjuder både ett spännande bonusspel och en re-spins-funktion.

Justice League Slot - NYX Interactive/NextGen
En spelautomat som är baserad på den klassiska serien med samma namn (i Sverige kallades den för Lagens Väktare). Spelet lanserades så sent som i oktober 2016 och har snabbt blivit en av de populäraste titlarna bland casinospelare som älskar Marvel-slots!

Super Heroes – Yggdrasil Gaming
I oktober 2016 (alltså samma månad som Justice League släpptes) lanserade den svenska spelutvecklaren Yggdrasil Gaming sitt superhjälte-inspirerade spel Super Heroes. Spelet har en alldeles lysande grafik och låter dig följa med på ett äventyr tillsammans med inte mindre än sex stycken superhjältar, var och en med sina unika superkrafter.
Tidigare tillhandahöll spelutvecklaren Playtech ett brett utbud Marvel-slots såsom The Avengers, Superman, The Incredible Hulk, Fantastic 4 och Iron Man. Företaget tvingades dock plocka bort spelen ur sitt utbud den sista mars i år efter att Disney, som numer har fulla rättigheter till Marvel Comics, inte gick med på att förlänga rättighetsavtalet.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar