Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in

Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Game of Thrones säsong 7 kommer att slå dig med häpnad

06/02 -17 09:50 michael2004

michael2004 Administratör

230 XP 41 inlägg

Game of Thrones säsong 7 är planerad att ha premiär senare i år. Nu avslöjar seriens stora stjärna Emilia Clarke, (som spelar Daenerys Targaryen) av de nästan filmat klart säsongen.
Hon hävdar att säsong 7 kommer att slå sin publik med häpnad. Det är extra nervkramande då vintern kommer och säsongen väntas bli den näst sista av Game of Thrones.
I januari gick ”Arya Stark” (skådespelerskan Maisie Williams) ut och så att det är "så spännande," särskilt slutet och finalen. Hon uppenbarligen inte vet om hennes karaktär kommer att överleva .

Game of Thrones säsong 7 kommer förmodligen att ha premiär i sommar, men HBO har ännu inte meddelat något officiellt datum.

HBO har sagt att man även ska spela in Game of Thrones säsong 8 och till fansens stora lättnad finns det även en chans att HBO kommer att producera en prequel  som utspelar sig innan Gamme of Thrones. Så det kommer troligen att dröja länge, länge innan det är helt slut på den episka historien.

http://www.hbo.com/game-of-thrones

10/02 -17 08:06 Unspoken

Unspoken

517 XP 60 inlägg

Att kunna kalla Emilia Clarke seriens stora stjärna är nästintill löjeväckande. Den lilla slinkan är en av seriens sämsta skådespelare, och personligen anser jag att de borde ersatt henne när hon inte längre ville visa tuttarna.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar