Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in

Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Att fuska eller att inte fuska – det är frågan

08/01 -17 12:28 michael2004

michael2004 Administratör

236 XP 42 inlägg

Vi alla har väl testat fusk med jämna mellanrum. Vissa gånger kan det vara på grund utav att man helt enkelt inte klarar av en viss boss. Andra gånger för att morsan helt enkelt alltid vinner på Monopol. Men det finns de som har gjort sig både berömda och livnärt sig på att fuska. Vi har tittat närmare på 4 världsberömda fuskare och deras helt otroliga fuskhistorier.

09/01 -17 14:05 Unspoken

Unspoken

527 XP 60 inlägg

För mig personligen är en av de mest uppseendeväckande fuskarna Caleb Denecour, från Austin, TX. Caleb som alltid haft en roll i skymundan, mest notabel för sin medverkan i serien "Game Night", fick till slut chansen att tävla mot A-laget i Minecraft. Tillsammans med Jack bestred han "Team Nice Dynamite" och "Team Boner Jizz" i ett överlevnadsscenario skapat av JusticeReddNeck. Chanserna att detta lag skulle vinna bedömdes av motståndarna vara "no chance in hell", men redan i bataljens (ej att förväxla med butelj) inledande fas tjuvkikade Caleb på Geoffs skärm för att erhålla en strategisk fördel. Trots att detta uppmärksammades av Geoff själv upprepades beteendet flertalet gånger under spelets gång, vilket ledde till stor frustration bland övriga deltagare. Caleb Denecour har sedan dess (i största möjliga mån) uteslutits från samtliga Let's Play serier, och flertalet bestående internskämt om att Caleb "Screen look"-ar, och att han är en "little bitch" återstår ännu idag.

Not: Matchen vanns även till slut av "Team No Chance in Hell", i vilken Gavin förlorade uppkopplingen till servern, varpå Jack eliminerade honom (och alla hans föremål). Huruvida Gavin hade gjort någon skillnad eller inte kan debatteras.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar