Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 43

20/10 -13 12:39 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Intresset för senaste utmaningen har varit ganska lågt, men vi fortsätter med fler utmaningar. Delta gärna om ni har spelet! Denna veckan vänder vi oss till Pikmin 3.

Frukt! skrev:
Pikmin 3 lät dig återigen ta kontroll över en massa Pikminer. Du kommer i Mission Mode få spela Collect Treasure, ett läge där du helt enkelt ska samla en massa frukt. Spela på banan Silver Lake (andra banan) och skaffa så mycket poäng som möjligt på de åtta minuter man har! Banan ska spelas ensam, och vinnaren är den som lyckas skaffa flest poäng. Lycka till!


Bidraget ska vara postat i denna tråden innan lördagen den 26 oktober klockan 12:00. Tänk på att ditt användarnamn ska vara synligt på bilden som du postar, så vi kan bekräfta att det är du som genomfört utmaningen. Vinster delas ut dagen därpå, söndagen den 27 oktober.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar