Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Nystartat Maffiaspel - Greenmaffia

03/08 -13 16:13 greenmaffia

greenmaffia

0 XP 1 inlägg

Den nya länken till spelet:

http://www.minmaffia...reen-Mafiaworld

Hej på er!
Jag &  Maffia-Bomb äger ett grymt maffiaspel. Spelet vi äger ska vi sikta stort på, men för att kunna sikta stort, så behöver vi medlemmar. Vi har för närvarande inga medlemmar precis. Men, vi ska ända försöka sikta stort på spelet och försöka få medlemmar som även de delar med sig av spelet, som då kommer att växa med nya medlemmar och därefter nya goda uppgraderingar

Det är väldigt beroendeframkallande, så om du inte vill sitta vid datorn hela tiden så är ett tips att inte bli medlem. Det handlar om att bli starkast och ha den mäktigaste familjen med mest markyta på hela spelet. Det kommer att uppgraderas hela tiden och då kommer det att finnas grymma saker att göra, så som att spela på kasinon, göra brott, attackera andra medlemmar, flyga till andra länder och självklart massa andra sker. När man flyger finns det risk för att flygplanet kraschar, men det händer nästan aldrig. Nästan så att det är omöjligt att det händer. I början kommer man knappt kunna klara några brott, men ju mer gånger du gör brotten desto mer ökar %:en och då ökar också chansen för att du ska lyckas med brottet. När man lyckas med ett brott får man pengar, man får mest pengar av att kidnappa presidentens dotter men den tar längre tid att få upp %:en. Ju mer man spelar och är inne, ju starkare och rikare blir man + får upp % snabbare.     

Det är roligare att spela fler i detta spel, så ett tips är, att man tipsar sina vänner eller länkar spelet på sin blogg/hemsida.

Ni kan även länka spelet på Facebook, Twitter eller i andra forum. Ju fler vi blir, desto, snabbare växer spelet. Vi kommer att uppgradera spelet, efter det att vi växer. Och när vi kommit så långt att vi kan ge ut priser, så kommer vi att ha tävlingar som våra medlemmar kommer att få vara med i, och då kommer våra medlemmar att vinna fina priser.

Står mycket mer om spelet i manualen hur man gör och hur spelet fungerar, så ett tips är att läsa den.

Har ni några frågor angående spelet, då äre bara att kontakta mig eller mina medarbetare (Crew)

Mvh, GreenMaffia

03/08 -13 17:58 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Kan anmärka att länken inte fungerar. Dessutom skulle jag nog försöka lägga det i "feedback"-forumet istället, då reklam inte är tillåtet. Annars har jag inga kommentarer så länge inte länken fungerar.

05/08 -13 15:32 gosseN

gosseN

2054 XP 630 inlägg

Hur många sådanna spel finns det inte redan? Låter som mafia wars.


Senast redigerat 05/08 -13 15:32

Varken judar eller norrmän har bra erfarenheter från läger.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar