Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 16

14/04 -13 11:57 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Efter att ha mött en svårslagen boss i The Legend of Zelda: Skyward Sword så är det dags att rädda galaxen från fiender som attackerar i Mass Effect 3.

Points is all that matter skrev:
Multiplayer-läget i Mass Effect 3 innebär att du på valfri bana får möta valfria fiender i valfri svårighetsgrad. Ditt mål är att få så många poäng som möjligt på en match. Du får själv välja med hur många andra du vill spela och vilka inställningar som ska användas. Den som får mest poäng på en match vinner veckans spelutmaning. Skulle flera personer få samma poäng är det den som postar först som vinner.


Ditt bidrag ska publiceras i form av bild eller video i denna tråden innan lördagen den 20 april klockan 12:00. Vinnare utses dagen därpå i samband med att nästa veckas utmaning publiceras. Lycka till, och ha en bra jakt!


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar