Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



testa e-sim

10/08 -12 14:35 lejonklo

lejonklo

0 XP 2 inlägg

Hej Allihopa! Jag skriver denna tråd för att presentera för er ett riktigt roligt världssimulerande browserspel som jag började spela för ett tag sen.

E-sim är en världssimulator där kartan är den riktiga världskartan.
Alla spelar på samma server, men är uppdelade i olika länder. Varje land för sin egen politik och har sina egna partier och militärförband.
Man kan flytta runt mellan länderna och även söka medborgarskap i andra länder om så önskas.

Alla spelare har en "citizen", en medborgare i e-sim världen.
Detta är ens karaktär som man skall/bör införskaffa bland annat mat och vapen till vid strider.
Som spelare kan starta man stora företagsimperium eller satsa mer mot det militära. Allt som återfinnes på marknaden är producerat av andra spelare i deras egna fabriker.



Spelet är inte alls tidskrävande, allt beror på hur mycket tid man själv vill lägga ner på spelet. Det finns folk som loggar in och tränar, krigar och loggar ut igen efter en minut samtidigt som det finns folk som startar företag, blir politiskt aktiva eller försöker organisera det Svenska försvaret och kriga smart som lägger ner flera timmar om dagen.

I det stora hela så går spelet ut på att kriga mot andra länder. Just nu så hyr sverige regioner av norge och finland, som gynnar alla länderna eftersom Sverige har mycket fler spelare än vad norge och finland har. Det blir då större omsättning på skatter som Sverige sedan betalar en viss procent till både norge och finland. Det är dock viktigt att vi får in fler spelare så vi kan undvika att själva bli ockuperade, det största hotet från det är litauen som är det näst starkaste landet i spelet. Sverige har i dagsläget ingen chans att försvara sig mot de och blir helt överkörda om de bestämmer sig för att anfalla, vilket har hänt flertalet gånger. Då vart sverige raderat från kartan och helt övertaget av litauen i flera månader, vilket givetvis inte är bra då sverige missar viktiga skatteinkomster.

Communityt i e-sim Sverige är väldigt stort, vi har en egen irc-kanal där vi en vanlig dag har ungefär 100 stycken aktiva och det är just inne på irc som den största spelupplevelsen finns via communityn. För att komma in på våran irc kanal #sim.swe så är är det bara att kopiera följande länk.
http://cbe005.chat.mibbit.com/?channel=%23sim.SWE&server=rizon.mibbit.org

Efter ni registrerat er och klickat runt er lite och kommit tillrätta med allt så kan ni komma in på Svenska försvarets irc-kanal där vi planerar och organiserar oss då vi blir anfallna eller anfaller. För att komma in på Svenska försvarets irc-kanal #forsvar.swe så kopiera följande länk för att ta er till vår försvarskanal.
http://cbe005.chat.mibbit.com/?channel=%23#forsvar.swe&server=rizon.mibbit.org

Vi har även en nybörjarkanal #swe.newcomers där vi uppmuntrar alla nya att komma in i för att få hjälp och ställa frågor, där finns det inga dumma frågor alls att ställa. Den är även till för att nya ska bli en del i den svenska communityn så att spelet blir roligare. Följande länk tar er dit.
http://cbe005.chat.mibbit.com/?channel=%23#swe.newcomers&server=rizon.mibbit.org

10/08 -12 14:51 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1988 inlägg

Vi ser gärna nya diskussioner om spel i forumet, men när du gör reklam för att gynna dig själv så är vi inte lika positiva. Jag ger tråden en chans, fast jag tar då bort din invite-länk.

Coucou

10/08 -12 14:58 lejonklo

lejonklo

0 XP 2 inlägg

om man blir invitad(stavning)av någon så får en bonus på 2 guld(spelets största valuta) så skulle vara bra att ha kvar invite-länken

10/08 -12 15:01 LegoLasse

LegoLasse

2168 XP 369 inlägg

Haha vad är det här...
ett reklam forum?...nej...

10/08 -12 15:44 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

Detta är en reklamfri zon och vi uppskattar inte laglösa busar som dig häromkring.

10/08 -12 18:14 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1623 inlägg

Varför så lång text?

Wii U PS4 XBone PC

11/08 -12 19:52 Mal_ganis

Mal_ganis

9643 XP 820 inlägg

MartinMilk skrev:
Varför så lång text?


För att han vill förklara vad som gör spelet värt att prova? -.-"

People aren't actually retarded, they're just completely fucking clueless.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar